Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Ксенона за 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пинко, система за нивелиране е изискването принципно, независимо какъв тип...с нивоматите става също.
    Аз предполагам, че и 156 фейса/Кросвагоните, които са с фабричен ксенон, са и с нивомат, а не сензори по окачването....
    А иначе твоят спален вагон това са афтърмаркет фарове....
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Мисълта ми е, че е почти невъзможно въз основа на външни признаци да се определи кои ксенони са фабрични и кои - не. Вече се предлагат и баласти, вградени в капачките на фаровете - не се виждат никакви жици и външни баласти.

Фабрични ксенони има с рефлектори (Кашкая на майка ми, модел 2009 г.), нивелирането е изпълнено по най-различни начини (например при Волво) - как един просД катаджия на пътя ще определи, че ксенона ти не е фабричен?

Повечето автомобили се предлагат както с рефлекторни, така и с фарове с лупи (156 вътрешен и външен фейслифт и Кросвагоните например). Фейслифта на Кашкай вече е само с лупи.

Остават единствено пръскалките, ама такива се монтират за 2 часа. И естествено възрастта на автомобила - никой няма да ти повярва, че някоя трента тре или моя Спайдър е с фабрични ксенони.

А пък моя вагон, само като му сложа пръскалки, ще си отговаря дори на немските закони - има нивелиране, (ще) има и миене на фаровете, че дори и лупи.
      Last edited by pinko; d.m.y г., 00:10.
      Volvo XC90 D5 '06
      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

ЕЕЕе това, че пътищата са ни по- неравни от Рила планина е друг въпрос То и с халогенни крушки ще е същото

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
          Имах предвид че е очевадно когато си с китайски ксенон, и не можеш да кажеш че е оригинален, защото стърчат кабели, баласти, и се виждат дупчените капаци на фаровете.
          Зависи колега как си си го сложил при мен баластите са под едни кори дупченото не се вижда понеже има специални гумички на дупките просто сам си поиграл повечко

---------- Post added at 10:44 ---------- Previous post was at 10:42 ----------

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
          Фактите са, че тея, дето ти вадят очите с ксеноните, ще ти ги вадят и с халогенните крушки...проблема не е в китайските ксенони, а в 20 годишните фарове....
          Като ти свети в окото, дали е ксенон или халоген, винаги ще те дразни...
          Съгласен съм с теб колега !

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Working...
          X